Update #823

Updates to the website are shown here.

Moderators: freebrickproductions, mlgillson, PaulSP, TommyBNSF

Re: Update #823

Postby freebrickproductions » Thu May 28, 2015 10:43 am

freebrickproductions wrote:
mlgillson wrote:
ZachL wrote:I could have sworn that years ago the site did have its own favicon.ico file :Confused:

But yeah, I think it's just a glitch in Google Chrome, because I see the google.com favicon on the forum's index page, but nowhere else.

The site did have a favicon.ico file. The file was still on the server, but was corrupted, so I made a new one. It's showing on Chrome, but will take some time for it to show on IE (days, weeks, maybe never). I haven't tried any other browser as of yet.

I'll try clearing my cookies and cache and see what happens in IE.

Still isn't working on IE, but I'll give it time to update as it sometimes takes IE a while to change to the new favicon.
R.I.P. HMCR 8933; 1951-2013. Hasn't been moved since it was put next to Huntsville High School in 2015.

Send me or any other admin a PM/e-mail if you want to submit crossing photos to the site!
User avatar
freebrickproductions
 
Posts: 4042
Joined: Thu Jun 07, 2012 11:12 am
Location: Huntsville, AL

Re: Update #823

Postby freebrickproductions » Sun Jun 07, 2015 2:19 pm

The new favicon now works for me in IE 11.
Can anyone confirm that it works in Firefox?
R.I.P. HMCR 8933; 1951-2013. Hasn't been moved since it was put next to Huntsville High School in 2015.

Send me or any other admin a PM/e-mail if you want to submit crossing photos to the site!
User avatar
freebrickproductions
 
Posts: 4042
Joined: Thu Jun 07, 2012 11:12 am
Location: Huntsville, AL

Re: Update #823

Postby ToledoRailfan » Sun Jun 07, 2015 4:22 pm

freebrickproductions wrote:The new favicon now works for me in IE 11.
Can anyone confirm that it works in Firefox?


It works! :TUP2:

Image
Image Image Polish American railfan from Toledo, Ohio.

-------------------------------------
My Youtube channel: https://www.youtube.com/user/ElevatorRailfan
User avatar
ToledoRailfan
 
Posts: 2688
Joined: Sun Jul 21, 2013 2:38 pm
Location: Toledo, Ohio, United States

Previous

Return to Website Updates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests